Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، نمایشگاه خوشنویسی و نگارگری «صریر سبلان» سه شنبه ۲۸ بهمن ماه با حضور محمدمهدی دادمان رئیس حوزه هنری، حجت الاسلام جعفرزاده مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان اردبیل، بحرالعلومی مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان اردبیل، امیر رجبی مدیرکل حوزه هنری استان اردبیل، برخی از مدیران حوزه هنری و مسئولان فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات و جمعی از هنرمندان استان اردبیل در گالری ابوالفضل عالی حوزه هنری گشایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نمایشگاه شامل تولیدات تجسمی هنرمندان استان اردبیل در دو بخش خوشنویسی و نگارگری است که به همت حوزه هنری استان اردبیل با مشارکت مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری و سازمان تبلیغات اسلامی استان اردبیل برپا شده است.

در این نمایشگاه آثاری از عباس عرفانی، بهمن حیدری، شهرام عبدالهی، ناصر صادقی، بهروز نخستین‌شاکر، حسن معترض، رؤیا عیسی‌پور، مریم ایمانی، کیمیا فتاحی، اکبر خدادادی، فاطمه قربانی، دکتر احد اعظمی، رباب حامد سلطانی، صفر گالشی، محمدتقی محرم‌زاد، نادر حیدری، محمد احدی، میر مهدی سیدی، حسین عباسی، بهزاد جماعتی، بهرام اظهرنیا، صابر صفایی، رقیه سروی زرگر، نرگس سلطان‌زاده و رضا جبارزاده به نمایش درآمده است.

در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه، وصیت‌نامه خوشنویسی شده سردار شهید سلیمانی به قلم بهمن حیدری نیز رونمایی شد.

حجت الاسلام جعفرزاده مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان اردبیل درباره لزوم برپایی نمایشگاه‌های هنرمندان شهرستانی در تهران به خبرنگار مهر گفت: این نمایشگاه‌ها یکسری اهداف چندلایه را دنبال می‌کند که یکی از آنها این است که آموزه‌ها و مضامین دینی، ملی و فرهنگی را اشاعه دهد، چون زبان هنر زبانی فراملی و فرا ادیانی است که خوشنویسی، شعر، موسیقی و هنرهای تجسمی همه در این حوزه قرار می‌گیرند.

مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان اردبیل در مورد وصیت‌نامه خوشنویسی‌شده سردار شهید سلیمانی نیز گفت: ما وظیفه داریم در راستای هدف بلندی که سردار سلیمانی داشت، حرکت کنیم چراکه اعتقاد داریم ایشان زنده هستند و سلوک و زندگی سردار در راستای آرمان‌های بلند نظام اسلامی است که ایشان برای تحقق آنها تلاش کردند. ما در سازمان تبلیغات اسلامی سفارش این اثر را دادیم تا بتوانیم ما هم سهمی از این اهداف والا داشته باشیم و بخشی از ادای دین‌مان را به انقلاب اسلامی تحقق ببخشیم و هم هدیه‌ای برای رهبر انقلاب و خانواده این شهید والا تدارک دیده باشیم.

وی تاکید کرد: این اهداف والا و بندهایی که در وصیت‌نامه سردار دل‌ها است، با زبان هنر که زبانی زیبا و شکیل است نمود پیدا می‌کند و امیدوارم این زحمت ناچیز مورد قبول واقع شود.

امیر رجبی رئیس حوزه هنری استان اردبیل هم در مورد نمایشگاه صریر سبلان به خبرنگار مهر گفت: این نمایشگاه شامل ۵۰ اثر خوشنویسی، نقاشی خط و نگارگری از ۲۵ هنرمند منتخب استان اردبیل محتوی مضامین دینی، معنوی و انقلابی است. این نمایشگاه به مدت ۱۰ روز برقرار خواهد بود.

وی در مورد رونمایی از وصیت‌نامه خوشنویسی سردار شهید سلیمانی نیز توضیح داد: خوشنویسی وصیت‌نامه سردار شهید حاج قاسم سلیمانی توسط یکی از هنرمندان ممتاز خوشنویس استان اردبیل به شکل زیبایی نگارش یافته است که به عنوان هدیه‌ای از طرف هنرمندان استان اردبیل به خانواده سردار سلیمانی اهدا خواهد شد.

رئیس حوزه هنری استان اردبیل همچنین هدف از برپایی نمایشگاه‌های هنری در تهران را شناساندن توانمندی‌های هنرمندان استان اردبیل دانست و گفت: از آنجایی که عموم امکانات در پایتخت متمرکز است، این موضوع باعث می‌شود که هنرمندان سایر شهرها و استان‌ها آنچنان که باید و شاید دیده نمی‌شوند. چه بسا در استان‌ها و شهرستان‌ها ظرفیت بالایی وجود دارد ولی متأسفانه مورد توجه قرار نمی‌گیرند که یکی از مهمترین اهداف چنین برنامه‌هایی به این دلیل است.

وی با تاکید بر اینکه آثار این نمایشگاه سفارشی نیستند، بیان کرد: بخشی از این آثار تولید کارگاه‌های برگزار شده توسط حوزه هنری است و بخشی از آنها نیز تولید هنرمندان اردبیلی است. زمینه فروش آثار هنری هم آن‌چنان که باید و شاید در استان‌ها شکل نگرفته است و این هم از آن آسیب‌هایی است که در سطح اقتصاد هنر به ویژه در عرصه هنرهای تجسمی مطرح است.

بهمن حیدری هنرمند خوشنویس و صاحب اثر خوشنویسی وصیت‌نامه سردار شهید سلیمانی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره این اثر بیان کرد: این اثر سال گذشته به سفارش سازمان تبلیغات اسلامی و با قلم کتابت دودانگ با مرکّب به مدت ۱۰ روز به طول انجامید.

وی درباره لزوم کتابت هنری وصیت‌نامه شهدا گفت: همیشه و در هر زمانی زبان هنر می‌تواند تأثیر بسزا و شگرفی بر مردم داشته باشد و وصیت‌نامه شهدا به ویژه وصیت‌نامه سردار دل‌ها اگر بتواند با این شکل در دسترس قرار بگیرد قطعاً مضمون و بندهای این وصیت‌نامه بر دل‌ها بیشتر می‌نشیند، ضمن اینکه شاهکار رشادت‌های سردار هیچگاه از یاد نمی‌رود.

کد خبر 5148140

منبع: مهر

کلیدواژه: نمایشگاه خوشنویسی مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری محمدمهدی دادمان قاسم سلیمانی بهمن حیدری سید مسعود شجاعی طباطبایی امیر رجبی سی و ششمین جشنواره موسیقی فجر تئاتر ایران سیزدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر سریال ایرانی فیلم سینمایی جشنواره موسیقی فجر شبکه پنج سیما موسیقی ایرانی ویروس کرونا فیلم مستند سی و نهمین جشنواره فیلم فجر دفاع مقدس کارگردان سینما تئاتر شهر سازمان تبلیغات اسلامی استان اردبیل حوزه هنری استان اردبیل هنرمندان استان اردبیل سردار شهید سلیمانی استان اردبیل وصیت نامه سردار حوزه هنری خبرنگار مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۱۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خاطره شنیده نشده از حاج قاسم

به گزارش همشهری‌آنلاین، سردار چهارباغی در مراسم سالگرد شهادت سرلشگر شفیع زاده، فرمانده توپخانه سپاه) در تبریز گفت: حاج قاسم اولین نفری بود که وارد نبل و الزهرا شد. بعد از نامه مشهور شیعیان، حاج قاسم وقتی خودش شخصا وارد شهر شد، مردم با نقل و برنج و هرچه داشتند به استقبال نیروهای مقاومت آمدند. مردم نبل و الزهرا باور نمی کردند مقاومت به شهر رسیده است، در جلوی مقاومت هم سردار سلیمانی قرار داشت. چنان شور و شعفی ایجاد شده بود که من فقط در آزادی خرمشهر دیده بودم.

وی افزود: ساعتی قبل از آغاز عملیات توپخانه، به حاج قاسم پیشنهاد دادم که چند روزی است نخوابیدید استراحت کنید و موقع آغاز عملیات بیدارتان می‌کنم. خواستیم رمز را بخوانیم که حاج قاسم چنان عمیق خوابیده بود با خودم گفتم «بگذاریم کمی استراحت کند» ؛ با غرش توپخانه شهید سلیمانی بیدار شد. به اتاق عملیات آمد و گفت : چرا بیدارم نکردید؟!دلیل را جویا شدم و گفت: صدای من موجب می‌شود دشمن بفهمد قاسم اینجاست و دلش مطمئنا خالی خواهد شد، نیروهای خودی هم مطلع می‌شوند کنارشان هستم.

سردار چهارباغی در ادامه به اهمیت نیروی انسانی در نزد شهید سلیمانی اشاره کرد و گفت: بارها دیدم حاج قاسم شخصا برای شناسایی عملیات به عمق دشمن می‌رفت؛ به او گفتم : اسارت شما هزینه زاست. بدست دشمن بیفتید چی؟ گفت: محمود، این بچه های افغانستانی، پاکستانی، سوری، عراقی، لبنانی، ایرانی و همه در مقاومت عین فرزندان خودم هستند. تا مطمئن نشوم نمی گذارم جایی بروند.

کد خبر 847148 برچسب‌ها دفاع - سپاه پاسداران خبر ویژه قاسم سلیمانی

دیگر خبرها

  • ارسال بیش از ۳۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه سبلان اردبیل
  • نمایشگاه عکس‌های قدیمی سنندج افتتاح شد
  • رونمایی از ۲۰ محصول جدید استان فارس در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • افتتاحیه نمایشگاه «در ستایش سعدی» در موزه خوشنویسی ایران
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت مسیح
  • (عکس) سردار سلیمانی و هوگو چاوز، امام مهدی و حضرت عیسی
  • یک قرن سنندج در قاب تصویر
  • نمایشگاه «در ستایش سعدی» به موزه خوشنویسی ایران می‌آید
  • دومین نمایشگاه عکس‌های قدیمی شهر سنندج برپا می‌شود
  • خاطره شنیده نشده از حاج قاسم